TPF 130206

6 februari, 2013 at 18:46

TPF 130206

TPF gör snöänglar i träningshimlen

Uppvärmning:
Jogg från parkeringen in i Slottsskogen. Upphopp vid varje av de första 10 lyktstolparna. Ökar på ett upphopp per stolpe. Därefter fortsatt jogg in till ”krysset” strax hitom Björngårdsvillan. Där fortsätter vi med 25st repetitioner av mountain-climberssit-ups och axelpress. Springer därefter 300m (triangeln) i 50% av maxfart. På detta följer 15st repetitioner av samma övningar följt av 300m i 75% av maxfart. Avslutar med 5st repetitioner följt av 300m i maxfart.

Huvudmoment:
Tanken med dagens pass var fokus på ben och överkropp, en salig blandning med längdåkningsanpassade övningar. Vi fortsatte med den större rundan runt stora gräsplanen och gjorde upphopp respektive dips vid varje bänk. Alternerade mellan övningarna på varannan bänk. Det blev 17st bänkar totalt.

Därefter joggade vi bort till kortbacken vid Säldammsbacken. Här körde vi 10ggr upp till bänken och återhämtningsjogg ner. Vid bänken gjorde 5st dips och i botten av backen 5st burpees. Detta skulle visa sig bli passets kraftprov. Vi avslutade med att krypa upp och ner i grässlänten på andra sidan vägen. 2ggr per person parvis, vila med benböj för den som inte kryper.

Bra kämpat av samtliga idag, särskilt vår nykomling Viktor som krigade på bra genom hela passet!