TPF 121114

14 november, 2012 at 10:27

Vi var 5 styckna som träffades imorses för ett gemensamt ihopsatt pass. Vi började med lite lätt jogg med enkla uppvärmningsövningar på parkering. Där träffade vi på en vilsen Viscustjej som skulle testa på och visade självklart vägen bort till Linné så att hon kunde haka på dem (vi hoppas att hon hittade dem).

Uppvärmningen fortsatte med lite framstupa ställ, armhävningar, sido-ställ, bakstupa ställ, rocket-jumps och utfallssteg med hopp. Vi tog oss sedan an backen bredvid dômen två och två där den ena sprang bakom den andra och höll ihop med en handduk runt höften. Alla sprang upp x 3.

Styrkestationer x 2. 45 sek per station
– benböj på ett ben med stöd av bänk
– benböj med extra gung längst nere
– step-up på sten
– rumplyft med ena benet på bänk
– rygglyft med överkropp på bord

Vi kröp sedan ner för båda trapporna, gjorde 10st axelpress mot mark, hoppade jämfota upp och ruschade till vägg och tillbaka x 2.

Styrkestationer x 2
– dips
– planka med sidosteg
– irriterande hunden :-)
– fällkniven
– larven/dive bombers (armhävnings där man ålar ner och upp)

Vid säldammsbacken sprang vi sedan 4 intervaller. Upp mot säldammen i högt tempo, jogg ner, upp mot skogen, jogg ner, 10st upphopp x 2. Avslutningsvis joggade vi bort mot Azaleadalen och tillbaka den vägen. Nu i efterhand känns det lite konstigt att vi inte gjorde en enda burpee!