TPF 120621

21 juni, 2012 at 21:17


Jägarvila som midsommarstång, ”smågrodorna” hoppar runt stången. Dagens deltagare var Carro, Charlotte, Rikard, Jerker och Cristian.

Uppvärmning:
Jogg i en kolonn till beachvolley planen. Två dunkar bärandes av första person, två däck i var sin hand för tredje personen. Väl vid beachvolley planen körde vi jägarvila för två personer rygg mot rygg medan de andra går duck-walk i en cirkel runt. Därefter byte innan nästa varv görs, då i ”smågrodorna”.

Sedan körde vi parvis där en står framstupa ställ och den andra kryper under och gör ett upphopp. 20st upphopp totalt.

Huvudmoment:
Vi fortsatte passet med 10min tac-fit med 8st vanliga armhävningar som första moment. Därefter körde vi inspirerat av tv-programmet Mästarnas mästare, 20m sandlöpning (fram och tillbaka)  i 5 minuter.

Därefter var det krypning på schemat. Krypandes med dunk skjutandes framför sig skulle vi i två lag förflytta oss ungefär 50m. När som helst fick man springa tillbaka och växla. All förflyttning med dunk var krypandes. Sedan körde vi samma sak tillbaka fast ålandes.

På detta gjorde vi 5 minuter burpees innan vi förflyttade oss i kolonn över Säldammsbacken till foten av den den lilla cykelvägen som går upp till gräsplanen ovan frisbeestugan. Här körde vi två rundor back-idioten parvis . 30+40m samt 40+50m. Vila i plankan.

Därefter återigen förflyttning med utrustningen på samma sätt som tidigare tillbaka till lagringsstället.