TPF 120319

19 mars, 2012 at 08:38

REKORDMÅNGA på passet idag- 14 st! Rikard, Emmy, Jörgen, Jerker, Marcus, Anders, Andreas, Charlotta (pass-ansvarig), Bengt-Åke, Arvid, Elin, Charlotte och två nyförvärv: Maria och Maria! Välkomna!

Material: 1 däck per par

Idag arbetade vi nästan hela passet i par. Vi började att jogga i två kolonner i paren där man turades om att bära däcket. Vi en sluttning stannade vi och den ena i paret gjorde upphopp medan den andre gjorde 10st burpees i uppåt i slänten. Sedan byttes man av.

Vi joggade sedan vidare till beachvolleybollplanerna där man i paren turades om att ta sig fram en sträcka och ha ”aktiv vila” i form av planken eller framstupa ställ. Sand-mania!
1. Kräla
2. Krypa och knuffa däcket framför
3. Dra sig framåt med lama ben antingen med händerna eller armbågarna
4. Hasa sig framåt med händerna/armbågarna och dra med sig däcket med fötterna (magträning!)

Sedan körde vi ett varv till med två modifikationer. Station 1 och 2 var samma:
3. Krabban baklänges
4. Burpees med däck (hoppa framåt/kasta däcket framåt)

Sedan joggade vi bort till ett av fotbollsmålen på gräsplanen. Den ena i paret sprang med däcket över huvudet och rundade ett träd medan den andra gjorde en övning. Båda skulle springa fyra gånger.
1. Plankan med benspark (se film)
2. Rygglyft
3. Bäckenlyft (axalarna och hälarna i) med utåtrotation av ett ben i taget.
4. Fällkniven

Detta upprepades en gång till.

Som avslutning delade vi upp oss i två lag för stafett. Alla lade sig i plankan på rad (fötter mot huvud). Sista personen kröp sedan med händer och fötter på var sida av de andras kroppar och lade sig längst fram. Väl på plats ropar man till och sista personen börjar krypa. Första laget där alla passerat en punkt vann.