TPF 120227

27 februari, 2012 at 07:24

Fantastiska träningsförhållanden i morse. Någon grad kallt, en lätt lätt vind och klart. Emmy gjorde come-back efter en tids förkylningsfrånvaro, sen anslöt även Bengt-Åke, Rikard, Jerker samt jag själv Cristian.

I dag var det premiär för Änggårdsbergen. Vi joggade genom Lilla Änggården upp till ”ravinvägen” som man även kan nå via övre utgången ur Botaniska trädgården. Väl här tog vi oss över bäcken till en plan mjuk yta där vi gjorde 5st burpees, 20st armhävningar och 20st mountain-climbers. Sen tog vi oss ut på vägen igenom och började bära piggy-back.

Efter ett hundratal meter kom vi fram till en stor stock vid sidan av vägen, här gjorde vi 20st dips samt 20st upphopp. Sedan bar vi vidare till ingången till Botaniska. Här gjorde vi 20st armhävningar och 20st mountain-climbers. Bar sedan vidare hela vägen upp till toppen av Änggårdsbergen som snarast kan liknas vid en fjällhed. Här stannade vi och med utsikt över ett uppvaknande och ljusnande Göteborg gjorde vi 4st tabataserier.

Rejält trötta i benen joggade vi sedan tillbaka men stannade till på samma ställen som på uppvägen och gjorde samma övningar, med undantag för stationen på andra sidan bäcken.

Något tidigare än planerat, bara 60 minuters träning idag, var vi tillbaka vid Slottsskogsvallen.

Fyra av fem tappra TPF:are med soluppgången som fond