TPF 121105

5 november, 2012 at 16:53

Dagens TPFare: Christian, Emmy, Lotta, Jerker, Per, Victoria, Anton, Rikard

Under dagens pass förflyttade vi oss en bit mellan varje övning. Vi började med lätt jogg mot azaleadalen. Efter ca 300m stannade vi och gjorde 10 gemensamma burpees. Fortsatt jogg med inslag av höga knän och rumpkickar.

Dagens första övning genomförde vi på gräsplanen strax innan korset vid azaleadalen. Övningen bestod i att vi gjorde 50 armhävningar i eget tempo (vila tillåtet). Efter genomförda armhävningar vilade vi i plankan tills alla var klara.

Lätt jogg till beach volleyplanerna där det var dags för nästa övning, 50 upphopp i eget tempo enligt samma princip som ovan. Nästa övning var en fartlek mellan lyktstolparna, lätt jogg 2 stolpar och spurt mellan 2. Start nedanför pingvinerna och stopp vid foten av backen mot plikta (majvallen). Vila i plankan för de första även här.

För att få ner pulsen och att låta benen återhämta sig gjorde vi gemensamt i ring 50 situps innan det var dags att ta sig an backen mot plikta genom idioten intervaller. 3 förutbestämda stolpar fick agera koner. Avstånden var ca 100, 125 och 150 meter. Vi körde upp till första, ner, upp till andra, ner, upp till tredje, ner, upp till andra, ner, till första, ner och vila i planka.

Vidare transport (jogg) upp för backen och in till höger mot barnens zoo. Vid utkiken på toppen av backen stannade vi och körde 50 utfallssteg och vilade enligt samma princip som tidigare. Nästa stopp gjorde vi i hästhagen där vi tog varandra på ryggen och galopperade ett varv var. För att ta oss ner till foten av säldammsbacken genade vi krypande ner för den branta slänten i skogen. Något brant och halt, men genom att spänna bålen lite extra funkade det galant.

Då jag lovat Jörgen lite extra löpning för Victorias skull så passade vi även på att köra den branta backen upp till barnens zoo 3 gånger. Sista övningen för dagen var att gå skottkärra en bit (100m) upp för säldammsbacken. Jogg tillbaks till bilarna.

Som vanligt, bra jobb av alla!