TPF 120711

12 juli, 2012 at 09:39

Dagens deltagare: Charlotta B, Maria Ö, Linda, Arvid, Rikard

Uppvärmning i form av lätt jogg ett varv runt skogen vid djungelgymmet följt av 15 benböj, 10 armhävningar och 15 situps.

Den första delen av dagens pass bestod av 5 stationer upp vid djungelgymmet. Tiden för varje station var 1 minut med ca 15 sek ”bytvila” mellan stationerna. Efter första varvet 1 minuts vila därefter körde vi ett nytt varv.

Stationerna var:

1. Rygglyft med klapp bakom ryggen
2. Situps
3. Burpees
4. Hitlers hund
5. Krypa under de tre låga bommarna brevid klätterplanket och ett högt upphopp vid varje vändning (andra varvet hoppade vi över och touchade marken vid vändning)

För andra delen av passet förflyttade vi oss ca 50 meter ner till statyn där vi en o en sprang upp för trappan och ner igen. Detta gjorde vi 10 gånger innan det var dags att ta sig tillbaks till djungelgymmet igen för 5 nya stations övningar.

De nya övningarna var:

1. Armhävningar
2. Snabba fötter upp på trädäcket
3. Utfallssteg
4. Axelpress med stockarna
5. Upphopp

Även dessa övningar kördes 2 varv med 1 minuts vila mellan.

Sista planerade övningen för dagen var en hinderbana med start uppe på kullen ca 100? meter bort. Banan började således med 100 meters löpning fram till stockarna som vi hoppade/klättrade över. Efter stockarna direkt till höger bakom trädäcket och upp o över detsamma, nästa box hoppades över och så även de tre låga bomarna. Efter bommarna kröp vi ca 15 meter in bakom klätterplanket. Upp på fötter igen och slalom mellan 3 träd för att sedan springa upp till starten igen. Banan kördes 3 varv.

Sista delen av passet improviserade vi och körde följande övningar på gräset brevid containern. Vi mätte ut en sträcka av ca 15 meter som vi markerade och körde följande övningar fram till markeringen.

• Ålning följt av 5 upphopp och krabbgång tillbaks.
• Grodhopp, 5 burpees, grodhopp tillbaks
• Kullerbytta,  5 situps, kullerbytta tillbaks (baklänges för de som vågade/kunde)
• Utfallssteg, 10 benböj, utfallssteg tillbaks

Bra jobb av alla (som vanligt)