TPF 130918

18 september, 2013 at 14:09

Dagens deltagare: Jerker, Christian, Lotta, Sarah, Camilla, Felix, Rikard

Lätt jogg till hoppbacken via däckstället där vi hämtade 4 däck.

Uppvärmning
Jogg runt frisbee korgen och ner
20 benböj
10 upphopp
15 armhävningar

Dagens första övning körde vi parvis med start nedanför branten. Ena personen kryper till däckselarna som låg ovanför branten tog på selen och sprang upp och rundade översta korgen. Ner till ”däckavtagningsplatsen” av med däcket och kröp ner till startplatsen. Andra personen vilade i plankan och börjar krypa när person 1 är framme vid ”däckavtagningsplatsen”. Detta upprepade vi 2 gånger.

Inför nästa gren som vi också körde parvis, placerade vi ut 2 däck varav det första ca 15 m från startplats och nästa ytterligare 15 m bort. Utfallssteg till första däcket, byte till skottkärra runda nästa däck och utfallsteg tillbaks. Samma runda igen men byte av person som går skottkärra. 2 varv

Återigen körde vi i paren och på samma bana som ovan men nu kröp vi till första däcket och gjorde burpees till andra för att sen jogga tillbaks. 2 varv även detta.

I följande ordning körde vi sedan:
Upphoppstege
Sittupring till 50 med däck
Armhävningstabata
Parvis där en person ligger på rygg och den andra står framför (vid fötterna/knäna) med händerna utsträckta. Personen som ligger boxar mot händerna på den stående personen som flyttar sina händer.
Däckgolf nedanför slänten på den platta gräsmattan
Och avslutningsvis så körde vi varannan person planka och varannan framstupa ställ där sista person hoppade och kröp under. Detta körde vi ca 30meter.

Gott jobb av alla som vanligt!