TPF 130327

27 mars, 2013 at 12:22

Dagens TPFare: Anders, Christian, Lotta, Rikard

Jogg till planen nedanför hoppbacken

Lätt uppvärmning genom
10 benböj
10 armhävningar
10 upphopp
5 burpees

Dagens första övning var att krypa upp för backen mot frisbee korgen, efter ca 20 meter gjorde vi 10 armhävningar, kröp ytterligare 20 meter 15 situps, kröp ytterligare 20meter i framstupa ställ och fram med knät mot armbågen stanna upp i en sekund vid armbågen och långsamt tillbaks, detta gör vi 20 gånger innan vi kröp ytterligare 20meter då vi vilade i plankan genom hela alfabetet på ätbart. Jogg vidare till utslagsplatsen uppe på krönet.

Uppe på krönet körde vi 2 tabata serier där den ena var utfallssteg och den andra upphopp.

Nästa övning gjorde vi parvis. Ena paret gick baklänges utfallssteg ca 20meter (tidssättande) medan andra paret liggandes på rygg på den gröna utslagsmattan cyklade med benen så nära marken som möjligt. Dessa övningar körde vi 2 varv.

Via lätt jogg ner till säldammsbacken körde vi en intervallserie enligt: start vid glasskiosken vid säldammsbacken =>upp till barnens zoo ner igen upp för hela långa säldamsbacken ner igen för att direkt köra samma runda igen.

Efter detta tog vi oss ner till stora dammen där varannan stod i framstupa ställ och varannan i planka, sista person hoppar över varannan och kryper under varannan, ca 30meter.

De sista övningarna körde vi vid hoppbacken men på väg dit så hoppade vi (från stenänderna) på ett ben med byte av ben vid varje lyktstolpe.

Väl framme vid gräsmattan vid hoppbacken körde vi en krypövning upp och ner för den branta slänten på väg mot frisbee korgen. Vi kröp ner och backade upp (huvudet ner hela tiden). Detta upprepade vi 3 gånger.

Dagens sista övning var att så snabbt som möjligt ta oss upp för hoppbacken fram till stenfoten och ner igen. Detta upprepade vi 4 gånger.

Härligt jobbat denna soliga morgon!