TPF 130322

22 mars, 2013 at 19:39

Halva dagens pass var en repris från förr, den gamla godingen ”eldöverfall”. I dag i kombination med däckdragning i backe.

Vi började med att hämta hälften så många däck som antalet deltagare för dagen och sprang till frisbeestugan. Här gjorde vi 10st burpees följt av jogg upp till översta frisbeehålet där vi gjorde 10st till, fast nu 5st på högerbenet och 5st på vänsterbenet. Därefter jogg tillbaka och utstakning av en bana där vi simulerade ett ”eldöverfall”. Vi transporterade oss två och två och däcket fick vara vårt vapen. Skjuta gör man genom att göra burpees med däcket.

Banan omfattade utfallssteg, duck-walkkrypa, 2x10st burpees med däck, 2x löpning upp och ner för gräsplanen, burpees med hopp framåt, två vändor upp till uthoppet på hopptornet och sist släpning av kamrat från foten av hoppbacken till den lilla stugan.

Därefter delade vi in oss i två lag och drog däck uppför hela gräsplanen. Först fick man dra däck, rundan efter springa utan däck följt av benböj innan man fick vila en runda innan vi gick på allt för andra gång.

Efter detta körde vi ännu ett eldöverfall med modifieringen att löpningen och transporten upp i hoppbacken minskades till en istället för två repetitioner.

TPF 130322

Dagens kämpar + Arvid och Anders!