TPF 121003

4 oktober, 2012 at 08:43

Uppvärmning: Jogg bort till materialet där alla uthämtade varsitt däck. Joggning i två kolonner bort mot gräsmattan vid fontänen. På vägen stannade vi var 100:e meter för att göra en burpee med däck. Väl på plats gjorde vi 15 armhävningar, 20 mountain-climbers, 20 sit-ups och 15 rygglyft x 2.

Dagens huvudövning: ”Ryssen anfaller!”
Med var sitt däck skulle deltagarna ta sig runt en bana där man först sprang en sträcka med sitt däck över huvudet, stannade och gjorde 10 däck-dunk för att sedan gå ner i bäcken en sträcka i duck-walk med däcket över huvudet. Väl uppe ur vattnet dumpade man sitt däck och lade sig på marken och cyklade med benen. Deltagarna fick lägga sig lite snett mitt emot varandra och sedan börja transportera alla däck genom sit-ups.

Nästa sträcka var krypa med däck under sig följt av 5 burpees med däck, åla på rygg med däcket på magen, utfallssteg med däck-vrid och avslutningsvis en kort sträcka att bara springa och sedan lägga sig i plankan för att vänta in alla deltagare.

Detta gjordes först i 2 varv. Därefter genomfördes 2 tabataserier: Rump-lyft och utfallssteg. Sedan ”Ryssen anfaller!” ett varv till.

Avslutningsvis joggade vi bort till hoppbacken där man i par, med ständig kroppskontakt skulle ta sig upp så snabbt som möjligt. Vann gjorde Anna och Kristin!