TPF 120912

14 september, 2012 at 19:27

Dagens TPFare: Cristian, Jörgen, Jerker, Lotta B, Emmy, Rikard

Uppvärmning:
Vi började med jogg till gräsmattan nedanför hoppbacken. Där en uppvärmning i form av lätt jogg upp till översta frisbee korgen, 10 burpees och lätt jogg ner igen.

Huvudpass:
Huvudpasset inleddes med fyra tabataserier där vi mellan serierna sprintade upp till översta frisbee korgen och joggade lätt ner.

Tabataövningarna var:

  1. Utfallssteg
  2. Armhävningar
  3. Upphopp
  4. Suicide-plank

För att vila armarna innan nästa övning körde vi gemensamt 25 st benböj. Därefter parade vi ihop oss 2&2 och körde skottkärra (fria byten inom paret) upp till den andra frisbee korgen och ner igen. Ingen vila för bålen här inte. Nu var det dags för en sit-upring med fötterna mot varandra. Vi körde 100st sit-ups med en vikt i form av en stubbe som vi efter varje repetition räckte över till grannen.

Dagens näst sista övning var stationer som bestod av följande övningar. Burpees 10st (tidsättande), benböj, dips, cykling liggandes på rygg, planka samt superman (rygglyft). Vi körde dessa övningar två varv. Då det fanns lite tid kvar efter stationerna så körde vi som sista övning en ordlek med sport termer (genom hela alfabetet) då vi stod i jägarvila.

Bra jobb av alla som vanligt!