TPF 111109

9 november, 2011 at 14:43

Uppvärmning
Jogga bort till lämplig yta. En person jagar inom en kvadrat. Den som blir tagen (nuddad) gör 5 burpees/10 knäböj. Byt person som jagar med jämna mellanrum.

Huvuddelen av passet
– 10st ”Halv-Finnen” var x 2-3 ggr.
– Stå i par i framstupa ställ med huvuden nära varandra. Klättra en i taget upp med händerna på den andres axlar (och gör en armhävning om man vill) och klättra ner igen. Nu gör den andre samma sak. 10 ggr var.
– Sitt i jägarvila mot träd. 1-2 personer går runt mellan samtliga för att göra 10 st dips med händerna på knäna på de som sitter i jägarvila.

Alla hoppar på ett ben inom en kvadrat. En jagar. Den som blivit tagen väntar i jägarvila utanför kvadraten tills alla är tagna.

Hitta lämplig backe. 2 lag. En i varje lag ålar upp för backen och springer ner. Övriga ligger i plankan. Alla ska göra två gånger.

Tillbaka till samlingsplatsen tillsammans. Jämfotahopp en sträcka. Jogga vanligt. Börja stående med raka ben och händerna i backen. Gå framåt med händerna så långt det går och gå sedan med fötterna med höft och rumpa så högt upp som möjligt. Avsluta med joggning sista biten. Stretching!