TPF 130116 (Kallt -7 o snö)

16 januari, 2013 at 17:05

130116

Ingen utrustning (glömde däcken…)

Deltagare: Charlotte, Charlotta, Emmy, Jerker, Arvid också jag.

Löpning till Säldamsbacken. Hoppsasteg, höga knän,

Gemensam löpning ett varv runt stora gräsmattan. (Från säldamsbackens fot, mot Villa Bparc, vänster upp t ”lilla” bron, över till Domen o sen tillbaka t Sdammens fot). Fortsatt uppvärmning o kolla underlag. Hoppsateg med armvev är kanske också nämnbart.

4 alt 5 varv på ovan varv i högt tempo. Mellan intervallerna kördes

  1. 20 armhäv
  2. Krypa 15 met framlänges och baklänges
  3. Krabbgång 15 met framlänges och baklänges
  4. 20 dips

Vilade dessutom 10-15 sek innan nästa intervall.

”Norsken”  – Parövning. 4x30sek. Först stå i i framstupa, partner lyfter benen 30-40cm och gungar försiktigt personen i framstupaläge fram, tillbaka o i sida. Andra samma, men då med magen uppåt (bakstupa?), tredje samma, men stå på en hand med kroppens sida uppåt, fjärde samma, men på en hand – den andra! Film finns här nån stans… Hittar den inte nu.

Parövning. Idioten från S-backens fot mot Domen. Fram o tillbaka till lyktsolpe, soptunna, stort träd, ”stora soptunnor”. Kör varannan. När partnern kör; aktiv vila i planka alt armhäv. Tanken var ”däckgolf” men glömde som sagt däcken…

Jägarmars tillbaka till parkering.

Gemensam övning med nåt amerikanskt namn. Arvid har visat tidigare, men hittar inte namnet nu.

  • 1 min Hopp från smalt till brett
  • 1 min Utfall i sida
  • 1 min Benböj
  • 1 min Jägarvila
  • 1 min Upphopp (rakethopp?)

Ingen vila mellan. Vi körde det 2 gånger.

Foto!

 

Tags: