The Persistent Few tar julledigt!

21 december, 2011 at 18:41

Hej allihopa,

Nu tar The Persistent Few julledigt och återkommer med största sannolikhet i vecka ett i januari 2012. Håll ett öga på kalendern här bredvid eller följ oss på Facebook för nästa pass.  Den 9:e januari blir det premiär för testerna, en chans att slå ”TPF-rekord” och få en baslinje att jämföra sig mot under vårens träning.

Vi har sedan i början av oktober hunnit med 32 morgonpass och två pannlampsrundor i Änggårdsbergen. Fler pass om man ser till hela hösten men det var egentligen i samband med hemsidestarten som vi börjande logga passen.

I oktober var några av oss iväg och sprang Tjurruset i Stockholm, förhoppningsvis blir vi flera som kan ställa upp 2012. Även Finalloppet i Skatås hade TPF:are på startlinjen. Förhoppningsvis kan vi köra flera lopp tillsammans under det kommande året, gärna sådana med lite kuperade och leriga inslag. I januari hoppas vi att de beställda träningströjorna med vår logga dyker upp. Ska bli kul att börja träna i dessa och visa upp vilka vi är!

Ett stort tack till Arvid som lagt ner mycket tid på att få hemsidan funktionell och snygg! Tack till alla som komponerat pass och alla som kommit och bidragit till den goa stämningen.

God jul och ett gott nytt träningsår!