Nya övningar och ny utrustning

28 mars, 2012 at 00:03

Liksom i Slottsskogen så flyter träning på ”over here”. Tyvärr så har jag dock inte lika gott sällskap, blir oftast att jag kör själv ute på altanen. Häromdagen körde jag lite backintervaller och blev dock ivrigt påhejad av passerande grannar som nog aldrig sett något liknande.

Hur som helst så har jag uppgraderat årets uppsättning löparskor. Har letat efter ett nytt par terrängskor men gått bet. De nuvarande behöver bytas ut. Det har dock blivit ett nytt par Kayano #18 och ett par Nike Free (Livestrong edition.) Mängdskon respektive den lätta snabba. Båda ligger väl på ungefär halva priset mot för hemma. Blir farlig på intervallpassen framöver. De har även VFF för 90 dollar, är sugen men behöver egentligen inte nya…

I kväll körde jag ett pass, en blandad kompott av burpees, mountain climbers samt mina nya favoriter quad hops och ”Spetsnaz getups”. Ska försöka få till videos på dem snart. Så länge, kolla 6:20 in i denna video för Spetsnaz getup, en riktig tung rackare…

Tror det blev 103 burpees totalt. Varav 43st gjordes på 2 minuter. Nytt (in)officiellt TPF rekord? Har för mig att jag gjorde 37st i januari.

Ha de gött så länge och kör hårt,

Cristian